Posjet premijera Andreja Plenkovića Savezu Slovaka

(0 glasova)
Posjet premijera Andreja Plenkovića Savezu Slovaka Istaknuto

Po završetku 11. sjednice Savjeta za Slavoniju Baranju i Srijem održane u Našicama 05. listopada 2020. godine predsjednik Vlade RH  Andrej Plenković, ministrica kulture i medija Nina Obuljen-Koržinek, župan Osječko – baranjske županije Ivan Anušić, predstavnici Grada - gradonačelnik Josip Miletić, saborski zastupnik i dogradonačelnik Hrvoje Šimić, predsjednik Gradskog vijeća Grada Našica Krešimir Kašuba i saborski zastupnik za slovačku i češku nacionalnu manjinu Vladimir Bilek posjetili su sjedište Saveza Slovaka RH te prostorije SKC Našice. Dobrodošlicu premijeru i nazočnim gostima poželio je predsjednik Saveza Slovaka Mirko Vavra, koji se u ime pripadnika slovačke nacionalne manjine zahvalio Vladi RH na pruženoj potpori i pomoći  svih ovih godina.  Ovom događaju  nazočili su  veleposlanik i konzulica SR u RH.

Napiši komentar

Provjerite jeste li unijeli sve potrebne informacije, označeno zvjezdicom (*). HTML kod nije dozvoljen.